Tu mateix pots crear el teu usuari i mot de pas. Només cal que et registris a la página del programa https://bigdata.educaixa.com/es/, prement el botó Registre/Accés situat al cantó superior dret de la teva pantalla.

Apareixerà un desplegable amb tres opcions: Login, Registre alumnes, Registre professors. Si és el la primera vegada que hi accedeixes, hauràs d’anar a Registre professors i completar les dades per generar les teves claus.

A partir d’aquest momento, cada cop que vulguis accedir al Programa, ho hauràs de fer a través de l’opció Login, escribint el teu usuari i mot de pas.